آسفالت 147هزار متر مربع از معابر لاهيجان در بهار امسال
18 خرداد، 1396
آسفالت 147هزار متر مربع از معابر لاهيجان در بهار امسال

آسفالت147هزار متر مربع از معابر لاهيجان در بهار امسال

مدير امور عمران شهرداري لاهيجان گفت: باتأكيدو پيگيريهاي مهندس آگشته،شهردار محترم لاهيجان، 147هزار متر مربع از معابر شهر لاهيجان در سه ماهه بهار سالجاري روكش و ترميم آسفالت شده است.

به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، ادريس پوررضا افزود: تيم مديريت شهري لاهيجان، به منظور جلب رضايت شهروندان، نسبت به روكش و ترميم آسفالت در نقاط مختلف شهر از محل درآمدهاي عمومي شهرداري لاهيجان اقدام  مي‌كند.

مدير امور عمران شهرداري لاهيجان گفت: اجراي عمليات آسفالت در مناطق و كوچه هاي مختلف شهر، با وجود شرايط‌جوي مساعد در بهار، به مساحت يكصد و چهل و هفت هزار متر مربع انجام شده است. اين در حالي است كه شرايط جوي استان هميشه سبز گيلان به هيج وجه با استان‌هاي همجوار و ساير نقاط كشور قابل قياس نبوده و بايد براي روكش آسفالت، ابتدا بستر كار مهيا شود.

وي افزود: تيم مديريت شهري با حمايت ها و رهنمودهاي شهردار محترم، در راستاي توسعه و عمران شهري تمام تمركز خود را براي آباداني شهر لاهيجان قرار داده و با برنامه‌اي تدوين شده در راستاي توسعه پايدار شهري گام برمي‌دارد.

پوررضا اذعان داشت: تيم مديريت شهري با همدلي مسئولان شهر همه تلاش و كوشش خود را براي توسعه شهر لاهيجان انجام خواهد داد تا لاهيجان همچون هميشه در سطح نخست استان و منطقه بدرخشد.