به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، كحالي شهردار لاهيجان در گفتگويي از آغاز اجراي فاز دوم نهضت آسفالت توسط شهرداري لاهيجان خبر داد : پس از اجراي موفق فاز اول نهضت آسفالت در ابتداي فصل تابستان با اعتباري بالغ بر48/000/000/000ريال از محل درآمد هاي عمومي شهرداري و با مصوبه شوراي اسلامي شهر لاهيجان كه در حدود 34173 متر مربع از خيابان ها و كوچه هاي شهر آسفالت گرديد، اكنون فصل جديدي از اين نهضت در كوچه ها و خيابان هاي شهر مشغول فعاليت مي باشد.
وي در ادامه گفت : در مرحله دوم اين نهضت، عمدتاً آسفالت با ماشين آلات سنگين (فينيشر) انجام مي شود و از خيابان هاي فرهنگيان 11 و آيت ا... كاشاني آغاز شده است.
شهردار لاهيجان همچنين به پروژه هاي انجام شده در نهضت آسفالت اشاره نمود و تشريح كرد : ۱۵۰۰۰ متر مربع از خيابان و كوچه هاي كوي سوستان انجام شده كه يكي از مناطقي است كه از سالهاي دور تاكنون آسفالت نشده بود و اكنون موجبات رضايت شهروندان آن منطقه نيز فراهم آمده است، ۵۰۰۰ متر مربع در خيابان ۲۰ متري حافظ، ۴۰۰۰ متر مربع در انتهاي دانش ۴ و انديشه ۲۳ كه آسفالت اين مناطق با ماشين آلات سنگين صورت گرفته است. ضمناً ۴۰۰۰ مترمربع آسفالت نيز در مجتمع بهمن در دستور كار قرار دارد.
كحالي در پايان سخنان خود در خصوص آسفالت با استفاده از ماشين آلات سبك گفت : پس از بازديد و اولويت بندي كارشناسان از مناطقي كه به مرمت آسفالت نياز دارند، عمليات آسفالت با استفاده از ماشين آلات سبك در آن ها صورت خواهد گرفت.
شهردار لاهيجان ابراز اميدواري نمود كه اين خدمات بتواند رضايت خاطر شهروندان شريف لاهيجاني را فراهم نمايد و از آنان بابت همكاري در اجراي بهتر و مؤثرتر اين نهضت تشكر و تقدير نمود.



