اجراي طرح سالمسازي درياي سحرخيزمحله لاهيجان توسط شهرداري
21 اردیبهشت، 1394
اجراي طرح سالمسازي درياي سحرخيزمحله لاهيجان توسط شهرداري

سعيد آگشته شهردار لاهيجان در گفتگويي از اجراي طرح سالمسازي درياي سحرخيز محله توسط اين شهرداري خبرداد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، سعيد آگشته شهردار اين شهر در گفتگويي اظهار داشت: شهر لاهيجان داراي مواهب خدادادي بسياري مي باشد كه برخورداري از 10 كيلومتر نوار ساحلي يكي از اين مواهب و جاذبه هاي گردشگري اين شهر محسوب مي گردد.

آگشته گفت: شهرداري لاهيجان طرح سالمسازي درياي سحرخيزمحله را آغاز نموده است و اين طرح در فاز اول خود در مساحتي در حدود 71058 متر مربع مي باشد كه شامل امكاناتي نظير سافاري، پاراسل، جت اسكي، مجموعه هاي تفريحي و ورزشي مانند زمين فوتبال و واليبال ساحلي و مجموعه هاي اقامتي و مانند آن مي باشد.

وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: اين طرح از هم اكنون آغاز شده است و انتظار مي رود تا براي فصل تابستان آماده بهره برداري باشد.