بام سبز لاهیجان از غرفه های غیر مجاز پاکسازی شد
شهردار لاهیجان در گفتگویی از پاکسازی کامل غرفه های غیر مجاز بام سبز لاهیجان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری لاهیجان، سعید آگشته شهردار در گفتگویی اذعان داشت: لاهیجان یکی از شهرهای گردشگری کشور می باشد که به جهت داشتن جاذبه های منحصر به فرد، به یکی از مقاصد مهم گردشگری شمال ایران تبدیل شده است.
آگشته افزود: مجموعه بام سبز یکی از مکان های مورد علاقه شهروندان و گردشگران می باشد که متاسفانه در چند سال اخیر، این نقطه در حد نام و اندازه های شهرت خود نبوده و وضعیت نامناسبی در پی کسب و کارهای غیر مجاز به خود گرفته بود.
وی تشریح کرد: بنا به درخواست شهروندان و گردشگران و همچنین دغدغه مدیران شهرداری در خصوص ساماندهی این منطقه گردشگری، برنامه ای قاطع جهت ساماندهی آن اجرا و ضمن رعایت اخلاق اسلامی و ایرانی، نسبت به جمع آوری غرفه های غیر مجاز اقدام شد.
شهردار لاهیجان در پایان سخنان خود، ضمن قدردانی از همکاری فرمانداری، شورای تأمین و نیروی انتظامی شهرستان، گفت: در مجموعه بام سبز لاهیجان در کنار تله کابین و زیپ لاین، پروژه های گردشگری دیگری نیز برای آن برنامه ریزی شده است که این مکان را به یکی از اماکن مهم گردشگری و هیجانی کشور تبدیل می نماید.