شهردار لاهیجان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند شد
14 مرداد، 1405
رضا زنده دل، به ‌عنوان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان منصوب شد.
شهردار لاهیجان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند شد

شهردار لاهیجان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند شد

 

 

رضا زنده دل، به ‌عنوان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان منصوب شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان، طی حکمی از سوی اتابک پورنادری، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،رضا زنده دل، شهردار لاهیجان به‌عنوان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند منصوب شد.

در این حکم آمده است: جشواره ملى تئاتر خيابانى شهروند لاهيجان، به عنوان یكی از مهم ترين رويدادهاى هنری كشور، در طول ادوار گذشته توانسته است با تكيه بر ظرفیت های کم نظیر این شهر و پیوند عمیق با شهروندان، جایگاهی ویژه در سپهر فرهنگ و هنر ایران اسلامی بیابد.

تداوم و ارتقای این اعتبار علاوه بر حضور و آفرینش خلاقانه هنرمندان ایران، در گرو مدیریت هوشمندانه و حمایت آگاهانه مدیرانی است که دغدغه توسعه فرهنگی و اعتلای روح جامعه را در سر دارند.

نظر به تعهد، مدیریت ارزنده و نگاه ویژه جنابعالی به مقوله فرهنگ و هنر، به موجب این حکم به عنوان رییس پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان منصوب می شوید.

انتظار می رود با استفاده از تمامى ظرفیت های اجرایی شهرداری و شورای اسلامى شهر لاهیجان، همراهی جامعه هنری و مشورت با صاحب نظران این عرصه، گام های موثری در جهت برگزرای هر چه با شکوه تر این دوره از جشنواره برداشته شود.

در ادامه این حکم آمده است: تقویت ارتباط میان شهر و تئاتر، ارتقای کیفیت آثار با محوریت مضامین ارزشمند اجتماعی و شهروندی، حمایت از تولیدات هنری نوآورانه در هنر خیابانی و ایجاد فضایی آکنده از نشا، امید و همدلی برای شهروندان و گردشگران از اهم انتظارات جامعه هنری است.