اجتماع با شكوه عزاداران حسيني (ع) در شهر لاهيجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، همزمان با شب هفتم ماه محرم ، دومين تجمع بزرگ عاشورائيان از ميدان انقلاب اسلامي به طرف ميدان وحدت لاهيجان برگزار شد.
در اين تجمع كه با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، مسئولان شهرستان و هياتهاي مذهبي برگزار شد عزاداران حسيني با نوحه سراي مداحان كه با گويش گيلكي اشعار خود را در بيان واقعه كربلا و شهادت حضرت امام حسين (ع) و ياران باوفايش نوحه سرايي ميكردند به سر و سينه ميزدند.
اين تجمع با شكوه از شبكه استاني باران و شبكه هاي سراسري به صورت زنده پوشش داده شد.شهردار لاهيجان در گفت و گويي اظهار كرد: امسال به منظور برگزاري اين مراسم جلسات متعددي در فرمانداري لاهيجان برگزار شد و كميته هاي سه گانه اي براي فضا سازي و اجراي برنامه تشكيل شدند.
سعيد آگشته افزود: مسئوليت كميته تداركات و پشتيباني تجمع عاشوراييان بر عهده شهرداری لاهيجان بود كه از هفته گذشته براي فضا سازي محيط كار خود را آغاز نمودند و به صورت شبانه روزي تلاش كردند تا بهترين شرايط براي اجتماع عزاداران حسيني فراهم شود.