تفاهم نامه همكاري تيم مديريت شهري و دانشگاه آزاد لاهيجان امضا شد
23 آذر، 1394
تفاهم نامه همكاري تيم مديريت شهري و دانشگاه آزاد لاهيجان امضا شد

تفاهم نامه همكاري تيم مديريت شهري و دانشگاه آزاد لاهيجان امضا شد

 

تفاهم نامه سه جانبه شهرداري و شوراي اسلامي شهر و دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان امضا شد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، در آيين امضاي اين تفاهم نامه شهردار لاهيجان گفت: امضاي اين تفاهم نامه باعث همكاري هاي علمي و پژوهشي بين شهرداري و دانشگاه آزاد اسلامي خواهد شد.

مهندس سعيد آگشته افزود: امروز شهرها را نمي توان بدون دانش اداره كرد و در حوزه شهرسازي كه سابقه آكادميك آن به دهه 70 ميلادي بر مي گردد و در ايران از حدود 20 سال اخير بوجود آمده، شهرها و دانش مديريت شهري را نمي شود با يك تخصص اداره كرد.

وي اضافه كرد: مديريت شهري علم ميان رشته اي است و اساساً مجموعه مديريت شهري بايد مجهز و مسلط به تمامي امور باشد.

شهردار لاهيجان اظهار كرد: بدنه مديريت شهري در ايران داراي سابقه علمي بسيار زيادي نيست و بايد تيم دانشگاهي را همراه خود داشته باشد تا كارها بر اساس برنامه ريزي و پايه علمي بروز كند.

آگشته افزود: در ارتباطي دو سويه با دكتر كردرستمي رييس دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان و درايت اعضاي شوراي اسلامي شهر و مديران و معاونان شهرداري و دانشگاه آزاد به تهيه تفاهم نامه اي كه تفاهم اوليه است رسيده ايم و اميدواريم در تمامي زمينه ها براي سازماندهي امورات محلي از تخصص دانشگاه در حوزه هاي علوم انساني، اجتماعي، مالي، معماري، شهرسازي، عمراني، فني و... كه قابل استفاده در شهرداري باشد بهره ببريم.

وي با بيان اينكه يك چشم انداز آينده نگري براي اداره شهر ترسيم نشده است،اضافه كرد: اميدوارم شهر را با يك ديدگاه علمي و برنامه ريزي شده اداره كنيم و در حوزه هاي مختلف با همراهي دانشگاه به اهداف عالي مديريت شهري نزديك شويم.

شهردار لاهيجان با بيان اينكه خوشحالم كه بعد از مدت ها دانشگاه در مسايل اجرايي و توسعه شهر لاهيجان كمك مي كند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان، بزرگ ترين دانشگاه شرق گيلان است كه اساتيد مجرب و خوبي دارد كه با امضاي اين تفاهم نامه فرصتي ايجاد مي شود تا اساتيد و دانشجويان وارد عرصه هاي اجرايي شوند و از توان علمي آنها نيز در افزايش توسعه شهري استفاده شود.

دكتر سهراب كردرستمي، رييس دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان هم در اين جلسه اظهار اميدواري نمود با امضاي اين تفاهم نامه بتوان از ظرفيت بالاي دانشگاه در جهت اداره علمي شهر استفاده كرد.

وي افزود: در زمينه بحث زباله تفاهم نامه اوليه اي توسط دانشگاه آزاد نوشته شده و پايلوت آن هم در شهر لاهيجان خواهد بود و اين از نوآوري دانشگاه آزاد اسلامي كشور است.

وي با بيان اينكه بهتر است دست در دست هم شهر را به صورت علمي اداره كنيم، افزود: نخستين دانشكده گردشگري در لاهيجان تاسيس خواهد شد.

حسينعلي خدايگاني، رييس شوراي اسلامي استان گيلان و رييس شوراي اسلامي شهر لاهيجان هم در اين مراسم گفت: شوراي اسلامي شهر و شهرداري لاهيجان هميشه از توسعه دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان در زمينه خريد زمين و پروانه با افتخار حمايت كرده است و با امضاي اين تفاهم نامه هم قدم ديگري براي اداره علمي شهر برداشته خواهد شد.

وي با بيان اينكه سطح سواد كاركنان شهرداري نسبت به سال هاي قبل افزايش يافته است، اضافه كرد: شهرداري بايد با كاركناني باسواد و انديشمند اداره شود و مهندس آگشته با توجه به سطح علمي بالا دوست دارند كه شهر لاهيجان هم به صورت علمي اداره شوند.

جواد نجار تميزكار نايب رييس شوراي اسلامي شهر لاهيجان هم در اين جلسه گفت: تيم مديريت شهري لاهيجان اعتقاد دارند هر كاري كه به صورت علمي برگزار شود، موفقيت آن بيشتر است.

وي افزود: شهردار لاهيجان انجام امور را به صورت علمي دنبال مي كند و اين باعث افخار ما است.

وي اضافه كرد: اجراي اين تفاهم نامه و نتايج پژوهشي آن در زمينه هاي مختلف كه با كمك ظرفيت هاي علمي دانشگاه آزاد اسلامي حاصل خواهد شد براي پيشبرد علمي امور شهر لاهيجان استفاده خواهد شد.

لازم به ذكر است اين تفاهمنامه به امضاء مهندس سعيد آگشته شهردار لاهيجان، حسينعلي خدايگاني رييس شوراي اسلامي شهر و دكتر سهراب كردرستمي رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد لاهيجان رسيد و مبادله شد.