جشنواره نوروزي در لاهيجان برگزار مي شود
شهردار لاهيجان گفت: نخستين جشنواره نوروزي استان گيلان در عيد نوروز سال 1395 در لاهيجان برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، مهندس سعيد آگشته در گفت و گويي افزود: اين جشنواره با هدف ايجاد روحيه نشاط و شادابي در سطح شهر با محوريت و مشاركت حداكثري شهروندان و به منظور فراهم نمودن تسهيلات و انگيزه مضاعف براي جلب نظر و رفاه مسافران نوروزي اجرا مي شود.
وي افزود: تخفيف ويژه فروشگاهها و مراكز خريد سطح شهر، اجراي برنامه هاي جنگ شادي، نمايش هاي آييني و طنز، موسيقي سنتي و محلي در حاشيه استخر و باغ نارنج، اجراي برنامه هاي ورزشي همچون ورزش هاي آبي در استخر و پارك حاجي آباد،آفرود، بسكتبال خياباني، پاركور، دوچرخه سواري، موتور كراس، ورزش هاي هوايي چتر بازي و پاراگلايدر، برگزاري نمايشگاههاي صنايع دستي، غذاهاي محلي، سرمايه گذاري و ... از جمله اين برنامه ها مي باشد كه نوروز 95 در سطح شهر لاهيجان برگزار خواهد شد.
آگشته اظهار كرد: معرفي اماكن اقامتي و پذيرايي و رستوران ها، مراكز خريد و سوغات، معرفي جاذبه هاي گردشگري لاهيجان، اجراي برنامه راديو شهر در حاشيه استخر با حضور هنرمندان، تهيه نرم افزار نقشه شهر و ارائه به مسافران از طريق بلوتوث، نصب تابلوهاي راهنماي اماكن گردشگري از ديگر برنامه هاي شهرداري لاهيجان در عيد نوروز مي باشد.
وي گفت: لاهيجان به دليل جاذبه هاي فراوان تاريخي، مذهبي، طبيعي و گردشگري، همه ساله ميزبان صدها هزار گردشگر داخلي و خارجي است و شهرداري و شوراي اسلامي شهر لاهيجان با تشكيل ستاد استقبال از نوروز از هم اكنون اقدامات لازم را براي فراهم نمودن شرايط مناسب براي مسافران آغاز نموده اند.
شهردار لاهيجان افزود: اين جشنواره از دوم تا دوازدهم فروردين 95 با برنامه ريزي شهرداري و با همكاري و مشاركت فرمانداري، نيروي انتظامي،ميراث فرهنگي و گردشگري،اتاق اصناف، اداره ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، سازمان سما و هلال احمر در شهر لاهيجان برگزار مي شود.
وي اضافه كرد: شهرداري لاهيجان به منظور زيبا سازي و آراستگي شهر با حضور معاونان و مديران شهرداري تدابير لازم را آغاز كرده و لكه گيري آسفالت خيابانها و معابر، فرش موزاييك پياده روها، نصب چراغ هاي جديد روشنايي در بلوارها، رنگ آميزي جداول و خط كشي خيابان ها، بهسازي فضاي سبز و گلكاري ميادين و بلوارها، آذين بندي سطح شهر، نورافشاني، احداث سرويس بهداشتي جديد در اماكن گردشگري، فراخوان طراحي و ساخت المانهاي جديد در سطح شهر، نصب سطل هاي زباله جديد و ... از جمله اقداماتي است كه اجراي آن از هم اكنون در سطح شهر آغاز شده است.
آگشته گفت: تيم مديريت شهري لاهيجان با استقبال از مسافران نوروزي تمام سعي خود را بكار خواهد بست تا بتواند ميزباني شايسته براي مهمانان عزيز باشد.