تیم مدیریت شهری لاهیجان در مراسم تجلیل از نخبگان سال 94 شرکت نمودند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری لاهیجان، تیم مدیریت شهری لاهیجان به منظور تشویق و تجلیل از نخبگان شهر در مراسمی که به همین منظور از سوی کانون قلمچی برگزار شده بود، شرکت نمودند.
سعید آگشته شهردار لاهیجان در این مراسم و در سخنانی اظهار داشت: ما محکوم به توسعه و پیشرفت هستیم و باید به رشد دانش و اعتلای فرهنگ دست یابیم.
آگشته افزود: هیچ شهری با یک دانشمند مترقی نمی شود، اما با نهادینه نمودن دانش در اقشار مختلف یک منطقه، می توان آن من منطقه را مترقی و متعالی دانست و امیدوارم که با توجه به سابقه فرهنگی و تاریخی لاهیجان و با همت خانواده در زمینه پرورش نخبگان علمی و فرهنگی، بتوان آینده پر بار تری را برای این منطقه ترسیم نمود.
شهردار لاهیجان تصریح کرد: جامعه امروز ما محتاج حرکت های دانش پایه و نهادینه کردن آن در ارکان سازمان ها و ادارات است.
وی افزود: بسیاری از پروژه های خرد و کلانی که در پس از اجرا بازدهی مطلوب را برآورده نمی کند، به این علت است که به پیش زمینه علمی آن به خوبی پرداخته نشده است.
آگشته در پایان سخنان خود اظهار داشت: هرچقدر که علم و فرهنگ در لایه های مختلف جامعه پیش روی نماید، هزینه های اجتماعی و هزینه های شهری در همه حوزه ها کاهش می باید.