حضور معاون وزير فرهنگ و ارشاد در بين اهالي هنر و فرهنگ شهرهاي لاهيجان و سياهكل
23 شهریور، 1393
 حضور معاون وزير فرهنگ و ارشاد در بين اهالي هنر و فرهنگ شهرهاي لاهيجان و سياهكل
 به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان، علي اصغر كار انديش، معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور در جمع اهالي فرهنگ و هنر شهرستان هاي لاهيجان و سياهكل، از نزديك پاي صحبت ها و درد دل هاي اين قشر فرهيخته و فرهنگي نشست.

در جلسه اي كه در همين راستا و در سالن همايش شهرداري لاهيجان منعقد گرديد، هنرمندان عرصه هاي مختلف، روزنامه نگاران و جمعي از فرهيختگان به همراه نديمي نماينده مردم شهرهاي لاهيجان و سياهكل در مجلس شوراي اسلامي، فاضلي مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گيلان، فرماندار سياهكل، كحالي شهردار لاهيجان، مهربان رئيس و تميزكار سخنگوي شوراي اسلامي شهر لاهيجان و جمعي از مسئولين و مديران شهري حضور داشتند.

در اين جلسه  تميزكار سخنگوي شوراي اسلامي شهر لاهيجان، كحالي شهردار و مهربان رئيس شوراي اسلامي شهر لاهيجان در سخناني ضمن خير مقدم به مهمانان و مدعوين ، هر يك گوشه اي از تاريخ و فرهنگ اين شهر را يادآور شدند و همچنين شهردار لاهيجان به عنوان دبير جشنواره تئاتر خياباني شهروند لاهيجان، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی مزین شده است ، زمينه ايجاد فعاليت هنرمندان و فرهيختگان اين شهر را بيش از پيش فراهم آورد.

در ادامه نديمي، نماينده مردم شهرهاي لاهيجان و سياهكل در مجلس شوراي اسلامي نيز در سخناني هدف از دعوت وزيران و معاونين آنها را به شهرستان هاي لاهيجان و سياهكل، رفع نياز و ارتقاء شرايط و امكانات دانست كه بايد با بيان ديدگاه ها و نظرات مختلف در جهت بهبود شرايط گام برداشت.

در پايان اين مراسم فاضلي مدير كل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گيلان و كارانديش معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور ، هر كدام در سخناني پاسخگوي مسايل مختلف مطروحه شدند.