شوراي اسلامي شهر لاهيجان به عنوان شوراي نمونه استان گيلان انتخاب شد
09 اردیبهشت، 1389
شوراي اسلامي شهر لاهيجان به عنوان شوراي نمونه استان گيلان انتخاب شد
شوراي اسلامي شهر لاهيجان به عنوان شوراي اسلامي نمونه استان گيلان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري لاهيجان،در مراسمي كه به مناسبت فرا رسيدن نهم ارديبهشت ماه روز شوراهاي اسلامي با حضور استاندار گيلان، معاون هماهنگي امورعمراني استانداري، مدير كل دفتر امور شهري و شوراها، نمايندگان لنگرود و رشت در مجلس شوراي اسلامي، اعضاي شوراهاي اسلامي شهر و روستا و شهرداران در سالن الغدير استانداري برگزار شد، از اعضاي شوراي اسلامي شهر لاهيجان به عنوان شوراي نمونه استان گيلان تقدير شد.
مهندس روح الله قهرماني استاندار گيلان در اين مراسم با تاكيد بر تقويت شوراها و ايجاد تعامل بين اعضاي آنها گفت : آنچه مي تواند شوراهاي اسلامي را در رسيدن به اهداف آنها كه همان عمران و آباداني و خدمت به مردم است ياري كند، همكاري و همراهي هاي آنان است.
 
وي اظهار داشت : اعضاي شوراهاي اسلامي زماني مي توانند موفق عمل كنند كه مردم آنها را پذيرا باشند و اگر زماني مردم از نمايندگان خود رضايت نداشته باشند آنوقت بايد، صحنه را ترك كرد.

وي اظهار كرد: همه بايد تلاش كنيم تا رضايت عمومي مردم را فراهم نماييم و نبايد به خود اجازه داد تا مخالف پروري شود.

وي افزود: مدير و شورايي موفق است كه بتواند مخالفين را جذب كند تا از اين طريق رفع مشكل شود.

وي گفت : با زدو خورد و دعوا نمي توان كارها را پيش برد بلكه هنر بايد آن باشد كه از سر راه خود مشكلات را برداريم .

استاندار گيلان از اعضاي شوراهاي اسلامي اين استان خواست تا با همگرايي هاي بين خود نسبت به رفع مشكلات مردم و توسعه و آباداني گيلان بيش از پيش تلاش كنند.
 
در ابتداي اين همايش، حسينعلي خدايگاني رييس شوراي اسلامي استان گيلان و عضو شوراي شهر لاهيجان از طرف شوراهاي اسلامي از تلاش هاي مضاعف و كار شبانه روزي مهندس قهرماني، استاندار گيلان تقدير و تشكر نمود.

به گفته وي، افتتاح آزاد راه رشت – قزوين يكي از پروِِِ‍‍ژه هاي بزرگي است كه بايد به عنوان يك فرصت در جهت جذب گردشگر و اشتغالزايي از آن استفاده شود.

خدايگاني در ادامه در مورد اصلاح قانون شوراها و افزايش مدت فعاليت شوراهاي دوره سوم گزارشي ارائه نمود.

وي گفت: بعد از اينكه مسئوليت شوراها  توسط وزارت كشور از معاونت سياسي به معاونت عمراني انتقال داده شد، امور شوراها به خود شوراها واگذار شده است.

خدايگاني از شوراهاي استان خواست مشكلات خود را با توجه به همكاري فرمانداران در سطح شهرستان حل نمايند.

در اين جلسه معاون عمراني استانداري و مديركل دفتر شهري و شوراهاي استانداري نيز مطالبي در مورد اهميت شوراها بيان كردند.

در مراسم تجليل از شوراهاي اسلامي نمونه استان گيلان اعضاي شوراي اسلامي شهر لاهيجان از دست استاندار گيلان لوح تقدير دريافت كردند.