مردم بدهكار نيستند، بلكه از ما طلبكارند
29 فروردین، 1389
مردم بدهكار نيستند، بلكه از ما طلبكارند

رئيس شوراي اسلامي شهر لاهيجان گفت : مردم بدهكار نيستند، بلكه از ما طلبكارند و نبايد به چشم بدهكار به آنها نگاه كنيم .

رحيم كشاورز در نشست صميمي اعضاي شوراي اسلامي شهر لاهيجان با كاركنان شهرداري افزود : اكثر واحدهاي شهرداري در ارتباط با مردم هستند و اين توفيقي است كه كاركنان روحيه اي داشته باشند كه با مردم مدارا كنند .

وي با بيان اينكه وقتي خداوند كسي را دوست داشته باشد ، حل مشكلات مردم را به دوش او مي گذارد، خطاب به كاركنان شهرداري افزود : شما كارگزاريد و ما هم خدمتگزاريم و وقتي در اين كسوت قرار گرفتيم بايد اين ظرفيت در ما باشد و اگر ظرفيت نبود كنار برويم .

رئيس شوراي اسلامي شهر لاهيجان گفت: مردم داري هنر است و ما با آموزه هاي ديني خود مي توانيم رضايت مردم را جلب كنيم .

وي اضافه كرد : شهرداري لاهيجان درآمد كمي ندارد، بايد رويه را عوض كنيد تا درآمد بيشتر شود و بايد درست كار كنيم و درست برخورد كنيم .

كشاورز با بيان اينكه اكثريت پرسنل شهرداري را جوانان مستعد تشكيل مي دهند ،گفت : بايد از لحاظ روحي و رواني و معنوي نيز خود را به حدي برسانيد كه همديگر را دعوت به صبر و حق كنيد تا خداي نكرده كسي نسبت به شما ذهنيت منفي نداشته باشد .

وي با بيان اينكه شورا و شهرداري لاهيجان همچون دو بال پرنده هستند كه اگر يكي آسيب ببيند، ديگري   نمي تواند حركت كند خطاب به مسئولان فرهنگي و حراستي شهرداري و شورا گفت : كار فرهنگي و حراستي، كار حساسي است و بايد اين جو را ايجاد كنند و اين عدم اعتماد را بر طرف كنند وطوري عمل شود تا مردمي كه وارد اين مجموعه مي شوند احساس آرامش كنند كه در اين صورت، آن كسي كه بدهكار است با عشق و علاقه مي آيد و اين كار را انجام مي دهد، به شرطي كه برخورد ما هم خوب باشد و به مردم به چشم بدهكار نگاه نكنيم.

وي در پايان ضمن تقدير و تشكر از عملكرد شهردار و كاركنان شهرداري لاهيجان گفت : هماهنگي كه در اين دوره بين شورا و شهرداري با ساير ادارات دولتي به خصوص فرماندار و رؤساي ادارات وجود دارد فكر نكنم در هيچ شهرستاني وجود داشته باشد .