42 هزار متر مربع از معابر لاهیجان در دو ماه اخیر آسفالت شد
13 تیر، 1401
42 هزار متر مربع از معابر لاهیجان در دو ماه اخیر آسفالت شد
42 هزار متر مربع از معابر لاهیجان در دو ماه اخیر آسفالت شد
شهردار لاهیجان گفت: 42 هزار متر مربع از معابر شهر لاهیجان در مدت 2 ماه اخیر روکش و ترمیم آسفالت شده است.
به گزارش اداره ارتباطات و اموربین الملل شهرداری لاهیجان، رضا زنده دل در گفت و گویی افزود: از نیمه خرداد سال جاری 42 هزار متر مربع از معابر شهر لاهیجان به صورت دستی و دستگاه فنیشر روکش و ترمیم آسفالت شده است.
وی اضافه کرد: مدیریت شهری لاهیجان در دوره ششم شورای اسلامی شهر، تمام سعی خود را بکار بسته تا بتواند با اولویت بندی پروژه ها و اجرای عملیات های عمرانی و خدماتی رضایت شهروندان را جلب نماید.
زنده دل اضافه کرد: نهضت آسفالت در شهر لاهیجان با تراشیدن آسفالت معابر با دستگاه آسفالت تراش آغاز شده و همه توان خود را خواهیم گذاشت تا بتوانیم با تلاش مضاعف در سال جاری، خدمات مطلوبی را به شهروندان ارائه دهیم.
وی گفت: تا زمان مساعد بودن هوا، عملیات آسفالت معابر شهر لاهیجان انجام خواهد شد.